sobota 28. ledna 2012

Sex když jsme úplně sami doma

Od doby, kdy jsme se se ségrou "dělali" poprvé, jsme se ještě několikrát sobě věnovali, ale vždycky jen když jsme měli jistotu, že jsme na dlouho sami doma, což nebývalo často. Byla v tom mezi námi v těch letech vzácná shoda. Přestože jsem se škorpívali a hádali o kdejakou pitomost, ve věcech sexu jsme byli kamarády a ani jednoho z nás nenapadlo toho chtít někdy zneužít.

Dělávali jsme si to před sebou, já jsem jí lízával prcinu a ona mě žalud, vyzkoušeli jsme snad všechny polohy petingu a naučili se i polohu 69. Jenom k vlastnímu styku jsme se neodhodlali, oba jsme měli strach že by se na to mohlo přijít přes její panenství. Ale chtěla po mně, abych dal žalud aspoň mezi její pysky, a to bylo pro nás oba krásné, když jsem jí masíroval ve štěrbině žaludem.

Pak ale náhle v ložnici v šuplíku rodičů, kde byla videokazeta, u které jsme se dělali poprvé, přibyla nová pornokazeta. S netrpělivostí jsme čekali kdy budeme zase sami. Dočkali jsme se jednoho dne, když rodiče odjeli na nějaký večírek. Tentokrát jsme viděli spoustu análních scének, i scény, kde jeden chlap píchal ženskou do zadku a druhý do pochvy. Při sledování filmu jsme se, jak jinak, oba ukájeli, avšak po očku jsme se na sebe občas zkoumavě podívali, kdo z nás dostane ten nápad dřív. Už jsem to nevydržel a vyslovil tu myšlenku "Hele ségro...". "Brácho...", skočila mi do řeči. "Zkusíme to?", ptám se. "Hmmm...", zvedá nohy Klára a tře si prstem mokrým svou šťávou zadek mezi půlkami. Zvedám se z gauče, "počkej, nejdřív sama", stihla ještě říct. "Podívej!", pokynula k televizi. Zrovna doznívala scéna análního sexu, aktérka se zbavila penisu ve svém konečníku, ze kterého jí vytékalo partnerovo semeno.

Poklekl jsem před Klářin rozevřený klín, měla ho zakrytý rukou a prstem si řádila v zadku. "Asi je ouzkej", zhodnotila. Přidal jsem svůj prst na kraj k jejímu a snažil jsem se ho do ní taky dostat. Jak jen jsem přiklouzl s jejím prstem, zasykala, ale neucukla. "Musíš ho naslinit", řekla mi. Pustil jsem mezi naše prsty slinu a opakoval pokus. Už to šlo líp, ale cítil jsem odpor svěrače. Vytáhla svůj prst a pustila do své zadnice můj. Ta dírka byla akorát pro jeden prst a nedovedl jsem si představit, že by se vešel můj penis, jak jsem to viděl ve filmu.
"To musíš víc naslinit!" velela. Vyndal jsem tedy prst a lízal jsem jí zadek, vypouštěl jsem hodně slin a roztahoval jí ho jazykem, aby natekly dovnitř. Vzdychala jako když jí lížu poštěváčka a zvedla ještě víc nohy, zaklínila je pod lokty a mně se zdálo, že se jí zadnice trochu otevřela. "Teď to zkus!". Přikleknul jsem k ní a nasadil žalud mezi půlky. Půl žaludu jsem již dostal dovnitř, když zase zavelela "ještě!". A protože se můj penis ohýbal, držel jsem ho v ruce a rval žalud do ní. Konečně jsem ho dostal celý dovnitř, za svěrač, ale penis se mi ztenčil a trochu ochabnul.

Vydechla si zhluboka, skoro bolestí, takže jsem nevěděl co se děje. Začala ale sama přirážet, takže se můj polozvadlý penis dostával do její úzké dírky, po kouskách, ale přece.
Tím se taky dráždil a při pohledu na Kláru jak si přitom honí poštěváček a druhou rukou bradavky, mi zase ztuhnul. Ne úplně, ale natolik, že jsem ho mohl pustit a vykonávat sám ty pohyby. Bylo to ale více vzrušivé, než když si ho honím sám nebo mi ho cucá Klára, takže za chvíli jsem stříkal do ní. Byl to zatím nejslastnější pocit jaký jsem dosud poznal. Jenom Klára protestovala. "Brácho, ty už seš?". pokýval jsem a ona přidala na tempu, ještě chvíli se rychle honila a za chvilku byla taky.

A protože se ségra zeptala jestli to chci ještě zkusit, šel jsem se umýt. Lehnul jsem si na gauč a sledoval další scény z videa. Klára přišla ke mně a začala mi povadlý úd masírovat prsty a jazykem. Netrvalo to dlouho a byl jsem zase připravený. Dřepla si nad můj klín, naslinila si prsty a provlhčila několikrát konečník. Pak si na něj zavedla můj žalud a dosedala. Nešlo to, byla asi nějaká křečová. Chvíli zvedala kolena do různých úhlů než našla ten správný, ve kterém se dostal žalud alespoň na krajíček. Rukama se držela za půlky a přidřepala na můj penis. Už se tolik nezúžil. "Sáhni do mně" zavelela zase a roztáhla doširoka nohy. Dva prsty jsem vsunul do její mokré pochvy a dostal je celé dovnitř. Cítil jsem svůj žalud přes tenkou stěnu pochvy, ještě víc mě to vzrušovalo. Klára se držela jednou rukou opěradla gauče a druhou se tahala za poštěváček. Byla to slast, ale netrvala dlouho. Tentokrát jsem se udělal jen chvíli před Klárou, vychutnávali jsem spolu stříkání semene do její zadnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat